Vieraisilla

Maikkisella on ollut seremoniamestarin viitta päällä viimeiset kaksi päivää. Sunnuntaina vietettiin allekirjoittaneen myöhästyneitä synttäreitä täällä kotosalla (tosiasiallinen juhlien järjestämissyy oli kuitenkin Maikki, sukulaiset ja tuttavat kun ilmoittivat että karvalasta täytyy päästä tutkimaan ihan face-to-face) ja tänään käytiin pyörähtämässä kirjastolaisten taukohuoneessa viihdyttämässä faijan duunikavereita. Maikkihan on sitä mieltä että kaikki ihmiset ovat ihania ja luultavasti parempia vaihtoehtoja kuin komenteleva emäntä, joten partasuti on ollut onnessaan, etenkin kun sunnuntaina pääsi riehumaan oikein kunnolla pienen Stella-tytön kanssa.

Sunnuntai varsinkin oli aikamoisen intensiivinen kokemus, eikä aluksi meinannut tassu nousta. Aikamoisen rauhallista meno on tälläkin hetkellä, aamullakin kun käytiin kaivamassa kuoppia mutakeolla ja juoksemassa vähän hepuliralleja. Tai Maikki juoksi ja meitsi istui kivellä silmät ristissä. Nukkukoot ja sulatelkoot tuossa jonkin aikaa, on saanut niin paljon kehuja ja rapsutuksia että ihme jollei hetkellisesti ego kasva omakotitalon kokoiseksi. Tosin ylpeähän tuosta täytyi olla, rauhallisesti käyttäytyi ja pullatkin jätti pöydälle.

Viime aikoina tärkeimmäksi paikaksi on muodostunut eteinen, koska Maikki on todennut, ettei sitä sisällä oikeastaan ole järkeä olla. Kotiin tullessa käydään syömässä ja juomassa, tarkistetaan että possu ja jänis ovat edelleen tallella (tärkeimmät lelut) ja siirrytään valmiusasemiin välioven eteen. Koska reaktiota ei yleensä synny 5 minuuttia kotiintulon jälkeen, rupeaa pikkuparta yleensä heittelemään lenkkareita ja takkeja lattialle. Kyllä mä vähemmälläkin ymmärrän, että koti on oikeastaan vain syömistä ja yöllä nukkumista varten, muutoin voitaisiin olla ulkosalla vahtimassa mustarastaita.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s