Eläinlääkärikäynti, sitruunaöverit ja väsynyt snautserinalku

Tänään aamulla oli käynti ensirokotuksissa Espoon Eläinsairaalassa. Maikkiksella oli ensiksi kauhea kiire autoon (kuten aina), hirveä hinku saada kuivahtanut leivän kanttipala mukaan lääkäriin (jäi autoon) ja sellainen nuuskutus päällä vastaanottohuoneessa, että meni ja kaatoi roskiksen. Kehtasi vielä haukkua päälle, kuin varmistaakseen meille muille, että koko homma oli roskiksen vika. Itse rokotusta ja kennelyskäsuihketta hädin tuskin noteerasi. Epäilen kyllä vahvasti, että hoitaja laittoi jotain rauhoittavaa jompaan kumpaan, sen verran rauhallinen tapaus tuo on suurimman osan päivästä ollut.

Terveen leiman Maikki sai, vaikka itse olen ollut huolissani että olen liikaa tuota ulkoiluttanut. Eläinlääkäri totesi vain Maikilla olevan hyvät lihaksenalut ja painoakin sopivasti. Meinasin kuolla nauruun kun lääkäri totesi ettei juoksulenkeille kannata noin pientä vielä viedä, meikäläinen on juossut viimeksi cooperin yläasteella ja silloinkin vauhdilla kentältä poispäin.. Mutta samoilla eväillä jatketaan, oli hyvä kuulla varmistus että kaikki vaikuttaa hyvältä, itse kun olen jo ehtinyt etujalkoja tuijottaa kauhuissani peläten niiden kasvavan käyriksi.

Uusi lempiriehan aiheuttaja on myös löytynyt. Sitruunanpuolikkailla saa aikaan loistavat iltahepulit. Tarvinneeko edes todeta ettei sitruunaa enää pahemmin täällä käytetä esteenä pureskelulle. Onneksi etikka toimii vielä toivotulla tavalla.

Rokotusten jälkeen Maikki selätti karhun

 Tuntuu, että on niin paljon opetettavaa ettei meinaa oma pää riittää. Monia asioita voi opettaa myös niin monella tavalla, ettei aina oikein osaa päättää, mikä olisi toimivin ja paras tapa juuri tämän oman koiran kanssa. Virheiden määrääkin olisi mukava minimoida, mutta pienistä ojasta allikkoon -erheistä en taida täysin päästä. Välillä tuntuu onneksi jo ulkonakin, että Maikki alkaa ottaa kontaktia minuun. Kompensoi hieman niitä hetkiä, kun korvien asennosta näkee että huutele sä vaan siinä mun nimee, täs on nyt pupuja kiikaris..

Mutta nyt nukkumaan että jaksaa aamulla taas reippailemaan, Maikki onkin tuossa vieressä jo harjoitellut jonkin aikaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s